نوشته: سم هورن
ترجمه: نفیسه معتکف
چاپ نوزدهم
1398
تانگ فو اسمی است که نویسنده برای مطالب کتاب خود استفاده می کند. تانگ در زبان انگلیسی به معنای “زبان” است و فو به ورزش های رزمی اشاره دارد. بنابراین تانگ فو از دیدگاه نویسنده یعنی چطور از زبان خود به نحو مناسبی، مثل یک هنر رزمی استفاده کنیم.
نویسنده در مقدمه کتاب، هدف خود را از تانگ فو چنین بیان می کند:
هدف تانگ فو! این است که چگونه می توانید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید تا کسی نتواند با حرف هایش شما را آزار دهد، زمانی که کسی شما را برمی انگیزد، بتوانید با استفاده از روش های مشابه هنرهای رزمی این کتاب که ذهن و زبان را تقویت می کند، ماهرانه از خود حمایت کنید.
سم هورن، نویسنده کتاب روش برخورد با افراد دشوار، در مورد روش های مطرح شده در این کتاب چنین می گوید:
این روش ها به شما یاد می دهد که ماهرانه افراد بدقلق و بد زبان را خلع سلاح کنید، روابط اجتماعی تان کمتر با تنش همراه و زندگی تان لذت بخش تر شود.
دست آخر، یاد می گیرید چطور روی پاهای خو بایستید بی آنکه شست پای دیگران را لگد کنید. با این حساب، نه لطمه می بینید و نه به کسی لطمه می زنید.
قسمت هایی از متن کتاب:
اگر از روش برخورد مردم خوشت نمی آید، حق انتخاب داری. می توانی بدون فکر واکنش نشان دهی و هرچه به ذهنت رسید، بر زبان بیاوری. یا می توانی لحظه ای درنگ کنی و مسأله را از دید طرف مقابل ببینی. به این ترتیب، خودت به آرامش خیال دست می یابی.
بگو و مگو صرفا وقت تلف کردن است، چون تو نمی توانی گذشته را تغییر بدهی، فقط می توانی از آن درس عبرت بگیری.
بنجامین فرانکلین خردمندانه نتیجه گرفته بود که اگر قرار باشد در آرامش زندگی کند، باید درباره ی آنچه می داند حرف بزند، نه اینکه در مورد آنچه می بینید قضاوت کند.
مطالعه کتاب روش برخورد با افراد دشوار را به همه دوستانی که علاقه مند به رفع چالش های ارتباطی خود هستند توصیه می کنیم.
پرسش و پاسخ تکمیلی